Keszthely • Telefon:(36) 83 515-130 • hotelovit@t-online.hu

 

facebook

Környék látnivalói

Georgikon Majormúzeum - Keszthely

A Georgikon épületének szomszédságában épült ki folyamatosan az oktatást szolgáló majorság. A nagy magtár 1817 és 1825 között készült el. A létesítményeket a II. világháborút követően nagyon elhanyagolták. Az épületegyüttes az 1971-ben létrehozott Georgikon Majormúzeumnak köszönheti felújítását, amelyben ma több érdekes kiállítás várja a látogatókat.

Tovább a weboldalra

Vidor Játékmúzeum - Keszthely

Gyermekkorunk legszebb pillanatát élhetjük át újra Európa legnagyobb játékmúzeumában. Gyerekdalokat hallgatva a fiú és lány játékokat külön- külön vehetjük szemügyre.

tovább a weboldalra

Marcipán múzeum - Keszthely

Marcipán Múzeum és Cukrászda Keszthelyen, a Festetics Kastély közvetlen közelében, a Kastély tornyával szemben lévő mellékutcában található. A szép épület első felét a családias hangulatú cukrászda foglalja el, ahol saját készítésű könnyű, tejszínes tortákat, házias süteményeket kínálnak,de lehet ott kapni kávé-és fagylaltspecialitásokat, marcipán desszerteket,és figurákat, széles választékban. A cukrászda mögött van a Marcipán Múzeum, amely egy állandó cukrászati kiállítás, ahol 50 m2-en 20 vitrinben mintegy 100 marcipánból készített díszmunka található, amelyek ott készültek, főként a cégtulajdonos, Simonfai Jenő, és felesége, Ágnes művei.

Tovább a weboldalra!

Programajánló

Programok a környéken


Keszthely tovább


Hévíz tovább


West-Balaton tovább


Gyenesdiás tovább